En lille film om at finde sit kald gennem kreativitet og kunst

En lille film om at finde sit kald gennem kreativitet og kunst

En lille film om at finde sit kald gennem kreativitet og kunst 2048 1536 Karin von Daler Healing Arts

Magtesløshed er noget af det mest stressende, vi mennesker kan opleve. Vi har brug for at kunne gøre noget ved det, der sker i verden og lige omkring os. Men hvad?

Hvordan finder du ud af, hvad du kan give, hvad du er her for, og hvad verden har brug for netop fra dig?

Hvis du har brug for inspiration så se den lille film nedenfor for at se, hvordan jeg gjorde det gennem min kunst og kreativitet.

I 2009 sagde Dalai Lama til en fredskonference i Vancouver:

“The world will be saved by the western woman.”

Jeg er sikker på, at vi alle skal være med til at redde verden, men at vi i vesten har særlige ressourcer, der forpligter – og at der er brug for at de feminine egenskaber kommer meget mere i spil – hos os allesammen og både i politik, kulturliv, fredsarbejde, miljø/klima og sundhed.

Der er ikke mere tid at spilde med at vi er i tvivl om, hvad vi kan og hvad vi vil – og om vi er gode nok. Det er nu, vi må dele vores gaver og hjælpe vores verden!

Hvis du har lyst til at finde dit eget kald kan du stille de spørgsmål her, som jeg bruger, når jeg er i tvivl om, hvordan jeg kan hjælpe, hvorfor jeg har haft de oplevelser jeg har, og hvad mine næste skridt er:

  • Hvad har været sværest i dit liv? Hvad har du lært af det?
  • Hvad synes du, der er (mest) galt med verden?
  • Hvad ville du ændre ved verden, hvis du kunne ændre en ting?
  • Hvem er du inspireret af og hvorfor?
  • Hvem/hvordan vil du gerne være for verden?
  • Hvad løfter og inspirerer dig – giver energi, flow og mening?
  • Hvad beder andre dig om hjælp med?
  • Hvad ved du – eller hvad har folk sagt – at du er god til?

Svar spontant og skriv dine svar ned. Se efter et mønster og gentagelser. Tegner der sig en opgave, du er her for at løse? Og i så fald, hvad er det første lille skridt, du kan tage i dag for at nærme dig det?

Der er brug for dig. Det, du har lært gennem dit livs kriser, kan give dit liv retning og nære din kreativitet, så du kan hjælpe i verden.

Hvis du vil lære mere om at finde dit kald, så følg med her på bloggen.

Hvis du blev inspireret af filmen eller spørgsmålene, så giv et like og del filmen med andre, så vi kan sprede inspirationen og hjælpe hinanden med at redde vores verden. Tak. Det betyder alverden for mig.

Kærlige og kreative hilsner

Karin

Hvordan jeg fandt mit kald gennem min kreativitet

Og hvordan du finder dit.