Skriv til heksen: om kreativ selvomsorg – når du er træt af at svigte dig selv

Skriv til heksen: om kreativ selvomsorg – når du er træt af at svigte dig selv

Skriv til heksen: om kreativ selvomsorg – når du er træt af at svigte dig selv 2560 1920 Karin von Daler Healing Arts

I foråret lovede jeg dig, at du kunne skrive til min brevkasse og få intuitive og kreative svar – baseret på HEL-kortene.

Så fik jeg tilbudt at lave brevkassen fast i det dejlige Liv og Sjæl Magasin – men så lukkede magasinet. Jeg vil savne bladet meget.

MEN, du skal ikke snydes for brevkassen som nu er tilbage her i nyhedsbrevet og det betyder, at du kan sende dine spørgsmål og få HEL-kortenes og mine svar på dem lige her.

Hvis du ikke ved, om HEL-kortene er noget for dig, kan du se (og få) dem her:

https://karinvondalerhealingartsstudio.com/da/collections/boger-og-kort/products/hel-kortene-forudbestilling-til-intropris

Du kan også få en længere “reading” – ligesom Yasmin, der skrev til mig med sit spørgsmål. Den kan du booke ved at skrive til mig her på siden!

Yasmin skrev det her om at passe på sig selv – og det modsatte: 

Jeg skal på en masse besøg hos min familie og venner her til sommer, og jeg ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal holde fast i de gode vaner, jeg langt om længe har fået skabt omkring mad og motion – og meditation. Det ender altid med, at jeg prioriterer at gøre dem glade ved at sige ja til den mad og de aktiviteter, de foreslår – men så bliver jeg så vred på mig selv,  når jeg igen falder i og spiser for meget kage, drikker vin, sover for lidt eller bare ikke får tid til min gåtur og til at mærke mig selv. Og så får jeg det jo endnu dårligere…Jeg har kæmpet med det i så mange år, og det hjælper bare ikke nok at tage mig sammen, skælde mig selv ud osv. Og det hjælper heller ikke bare at sige nej til alting. Hvad gør jeg?” 

Lyt til mit brevkassesvar til Yasmin her: