Hjælp mig med at forebygge traumer i Ukraine

Hjælp mig med at forebygge traumer i Ukraine

Hjælp mig med at forebygge traumer i Ukraine 1810 2560 Karin von Daler Healing Arts

Sensommerens smukke lys varmer mig mens jeg skriver til dig. Henover sommeren er noget blevet klart for mig:

Jeg ønsker mig en verden, hvor alle mennesker, der har været udsat for traumer ved, hvordan de kan være med til at hele sig selv gennem deres naturlige kreativitet.

Det er derfor, jeg arbejder med at ukrainske Natalya, som mistede sin mor i en krigsforbrydelse, mens hun stod lige ved siden af, kommer ud af sin frosne tilstand og tilbage til at tegne og fortælle sin egen historie. Hun har fortalt den til medier over hele verden nu. 

Det er derfor jeg har skrevet om Adriana, som måtte flygte fra sit hjemland for mange år siden, i mit nye kapitel i Handbook of Expressive Arts Therapies. Adriana havde prøvet mange slags terapi, men da hun fandt rytmen i fødderne og lærte at “se” de indre billeder og synge den indre musik, blev hun helt rask. 

Og det er derfor, jeg gerne vil blive ved med at støtte Roman, en ung ukrainsk forfatter, som føler sig som outsider men må bo hos sine familie, som synes hans kreative påfund er vanvittige. Roman holder sorgen ved at føles sig alene og angsten for at blive sendt i krig i ave ved at danse hver dag på sit lille bitte værelse, der ikke er større end et skab. Han vil gerne have kræfter til at være med til at opbygge et skabende, kærligt samfund en dag. 

Jeg har selvfølgelig ændret navnene og lidt af historierne, for at passe på de tre mennesker, som er faktiske klienter, jeg arbejder med. 

Men de tre vil faktisk gerne dele deres historie, fordi de synes, vi skal starte en bevægelse for heling af traumer gennem kreativt udtryk. En bevægelse, vi kun kan skabe sammen med dig.

Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde, vil jeg være meget taknemmelig. Samtidig kan du lære dig selv eller en, du holder af at hele sig selv kreativt med HEL-kortene, som du får her.

Hele overskuddet går til, at jeg kan arbejde gratis for First Aid of the Soul, som er den første kvindedrevne kunstterapeutiske organisation, som er dedikeret til at hjælpe folk, der er ofre for krig. 

HEL-kortene har fået meget fine anmeldelser (TAK!), som du kan se her og få et sæt. De er også rigtig gode som en særlig gave, som giver i mange år.

Hjertelig tak!

Karin