Hverdagens helende ritualer

Hverdagens helende ritualer

Hverdagens helende ritualer 901 676 Karin von Daler Healing Arts

Hverdagens helende ritualer

 

Kender du det, at det er de mest helende ritualer og aktiviteter, der først forsvinder, når du er presset og travl? Så tager det praktiske, de mange mails og andre menneskers behov over. Der er rigeligt at være presset af lige nu.

Jeg havde engang en spirituel lærer, der sagde til mig, at det er når vi ikke orker at praktisere vores yoga, kunst, meditation, motion osv., at vi har mest brug for det!

Det er når vores verden ramler, at der er mest brug for, at vi fylder os selv op og holder jordforbindelsen. Der er et gammelt citat, der lyder:

“You should sit in meditation for 20 minutes a day. Unless you’re too busy, then you should sit for an hour.”

Men mindre kan nu godt gøre det. I japansk kultur findes der et princip, der hedder Kaizen, som handler om at praktisere noget i bare et minut hver dag, for at komme i gang, og med tiden mestre en aktivitet.

Det er en meget stærk praksis, som passer godt med ny forskning om gode vaner. Den peger på det kloge i, bare at gå i gang og lave lidt, igen og igen og igen. Til sidst vil du ikke kunne lade være.

Jeg er meget inspireret af Susanne fra Kraftkvinden.dk, som jeg har interviewet her. Hun har bygget en helt ny slags kunstnerisk og naturbaseret virksomhed op fra grunden. Samtidig gør hun faktisk det, hun lærer andre: at udtrykke sig kreativt i naturen, med sin egen natur.

Her kan du lære hendes opskrift på at tune ind på dig selv hver dag – et kort, enkelt og smukt morgenritual. Jeg deler også, hvad jeg gør for at holde ro, kraft og jordforbindelse!

Hvis du bliver inspireret, så like, del og abonnér meget gerne på min nye YouTube kanal. Tusind tak!

Kærlig hilsen,

Karin