Kan du finde dit kald med kunstterapi?

Kan du finde dit kald med kunstterapi?

Kan du finde dit kald med kunstterapi? 1810 2560 Karin von Daler Healing Arts

Kan du finde dit kald med kunstterapi?

 

Det hele vågner omkring og i os NU…

Hvad kalder på dig? Længes du efter at mærke gejsten, få livsgnisten tilbage? At mærke dine fødder slå rødder ned i jorden, få kontakt til din dybeste kreativitet, at danse og synge? At finde en ny retning?

Hvis du har lyst til at begynde at skabe det liv, du længes efter – et, der er mere levende og mere sprudlende DIG, så har jeg noget til dig.

Her er lidt ord og en kunstterapeutisk øvelse fra HEL-kortene, som kan åbne dig for det, der kalder på dig – altså dit kald. 

“Skab i stedet en rydning i dit livs tætte skov, og vent tålmodigt der, indtil den sang, som kun kan synges af dig, falder ned i dine åbne hænder og du genkender den og hilser på den. Kun da vil du vide, hvordan du skal give dig selv til verden, som er så værd at redde.”

― Martha Postlethwaite, amerikansk digter, forfatter og præst i recovery-bevægelsen.

Her kommer øvelsen, der giver dig kontakt til din gejst og dit kald – den tager cirka et kvarter:

Et kald er en livsopgave, som du påtager dig, fordi en stærk indre drift i dig kalder på dig, ikke blot for at få succes eller penge. Et kald er altså en måde at udtrykke din sjæl i verden, en måde at give livet din gave på.

Tegn tre cirkler, der lapper over hinanden. I den første cirkel skriver du nogle ord eller tegner lidt om, hvilke aktiviteter, opgaver, der virkelig vækker din nysgerrighed og gør, at du føler dig levende og tændt.

I den næste cirkel skriver du om alt det, du synes, der bør gøres i verden. Hvor er der virkelig brug for hjælp og gode kræfter, synes du? Hvad ville virkelig hjælpe verden?

I den sidste cirkel skriver du om, hvad du ved, du er god til. Tænk både på, hvad du selv oplever at være god til, og hvad andre igen og igen har sagt til dig om, hvad du kan.

I den afrundede triangulære form i midten, som i geometri kaldes Reuleaux-trekanten, skriver du om det, der går igen i alle tre cirkler. Altså, hvad elsker du at lave, som verden har brug for, og som du er god til?

Kunne det være dit kald?

Masser af den slags på Kunsten at hele dig selv, og i HEL-kortene, som du kan få fat på i de næste par måneders blogindlæg.

Kærlige hilsner,

Karin