Kan du kunsten at hele dig selv?

Kunstterapi, danseterapi, ritualer, kreativitet

Kan du kunsten at hele dig selv?

Kan du kunsten at hele dig selv? 2560 1810 Karin von Daler Healing Arts

Kunsten at hele dig selv, mit kreative kursus i dyb, feminin selvheling gennem kunstterapi og ritualer er klar.

Jeg har opdateret hele kurset med den nyeste forskning og de bedste øvelser og glæder mig usigeligt til at tilbyde dig det som fysisk kursus i København i sensommeren.

Det bliver en tryg, mindre gruppe, så book i dag, hvis du vil med.

På kurset vil jeg også vise dig, hvordan du arbejder med de nye HEL-kort, mine kreative selvhelingskort, som du får gratis med, når du kommer med på kurset.

Har du brug for at finde tilbage til dig selv – at danse, synge og rejse i dit indre landskab – og alt det andet, der får dig til at føle dig levende igen? Så er kurset måske noget for dig.

Her er lidt mere fra de kreative HEL- kort, som du får med, når du kommer på kurset.

Jeg lovede i sidste måned at dele lidt mere fra dem.

Fra kortet, der hedder: KROP:

“Selvom vi dyrker kroppen i vores kultur, gennem fitness og vores kollektive besættelse af den æstetisk og funktionelt perfekte krop, oplever du måske ligesom mange andre, at du er ude af kontakt med din krop.

Vi viser kroppen frem eller skjuler den, men vi mærker den ikke. Kroppen bliver en genstand, i stedet for vores hjem. De nyeste og bedste terapiformer for stress og traumebehandling handler alle om at finde hjem i kroppen – ved at mærke, rumme, forstå og senere udtrykke de fortællinger og minder, som kroppen holder på, gennem kroppens eget sprog.

“Det er kun ved at opdage og elske den fortabte gudinde i vores afviste krop, at vi kan høre vores autentiske stemme.”

― Marion Woodman, jungiansk analytiker og pioner for det kvindelige.

En let og enkel (men dyb) kreativ øvelse der kan hjælpe dig med at finde ro, centrering og din indre stemme gennem kroppen. 

Lav lidt plads på gulvet i din stue eller dit værelse. Sæt cirka fem minutter af til arbejde med bevægelse.

Start med at stå eller sidde, med god plads omkring dig. Luk øjnene og følg dine impulser. Måske får du lyst til at bøje benene eller ryste en arm. Det kan også være, at du ser en bevægelse for dig, som du kan følge.

Pas kærligt på dig selv og gør ikke noget, der kan skade dig, men lyt til og følg hvad din krop vil. Lad den krumme, spjætte, lægge sig, strække sig… lige hvad den vil.

Forcér ikke noget, undertryk ikke noget. Læg mærke til, hvordan du har det til sidst, og tag et hvil på gulvet, hvor du mærker din krop indefra, mens du er stille.

Vil du have mere af den slags – og et sæt kort? Se mere om kurset og meld dig til en forsamtale i dag.