Kriser, der åbner for din kreativitet, så du kan skabe et nyt liv

Kriser, der åbner for din kreativitet, så du kan skabe et nyt liv

Kriser, der åbner for din kreativitet, så du kan skabe et nyt liv 1587 2099 Karin von Daler Healing Arts

Sommerens ro og stilhed har sænket sig over os. Jeg håber, naturen og de langsommere rytmer er helende og nærende for din krop og sjæl. 

Men nedenunder kan sommeren kan også føles som tomhed, ensomhed eller forvirring efter krisetid. Du får lyst til at finde fodfæste i det kendte. Vide hvad der skal ske. Få det lykkelige liv, alle de andre ser ud til at leve.

Efter en krise har jeg tit ønsket mig at komme tilbage til det, jeg havde eller havde troet, jeg skulle have. Det, jeg havde set for mig. Det planlagte. Det kendte. Men det lykkedes aldrig. 

Heldigvis har jeg en vis, kreativ og højt elsket veninde, som i øvrigt er på besøg fra USA lige nu. Hun lærte mig engang, hvor jeg var i krise, at se det helt omvendt.

Kriser og stilheden lige efter, er netop der, hvor vi kan tage et spring frem, vokse, spire, opleve total transformation. 

Hun lærte mig at se, at efter en krise kan vi give slip på de stivnede billeder af os selv og tage en helt ny retning, vinde nyt land i os selv. 

I ritualer verden over udsættes dem, der går igennem ritualet for noget, der sætter dem i en slags krise, tab eller forvirring inden de kan komme forandret ud af ritualet, altså gå fra barn til voksen, fra udøbt til døbt osv.

Man kalder det den liminale fase. Limen betyder tærskel, overgang, grænse. 

Det er besøget i grænselandet, det flydende, det uvisse, det forvirrende, der skaber mulighed for forandringen. 

Krisen, uvisheden er grobund for det kreative, skabende. 

Hvis man skal tro denne ældgamle visdom har vi en enestående fælles mulighed for at skabe massiv forandring i verden lige nu. 

Måske går du og venter på at tingene bliver stabile i dit liv, så du kan komme til at leve det, du længes efter, det der presser sig på i dit hjerte, som et agern presser på sin skal for at folde sig ud og blive et egetræ. 

Men det er lige omvendt. Hvis vi venter på det rigtige tidspunkt til at folde os ud går vi glip af muligheden. 

Tingene bliver faste og ordnede igen, hverdagen stivner og lukker for din længsel og mulighed for at spire kreativt i en ny og uventet retning. 

Hvis du vil have kraftfuld, kærlig og kreativ støtte til en gang for alle at finde og skabe en ny vej for dig selv har du muligheden lige nu. 

Den 20-22. august holder holder jeg kurset Kunsten at hele dig selv i København. Der får du alle de redskaber, du har brug for til at finde din vej på det område, du har været mest i krise over, mest forvirret over. Det område, du mest længes efter at forandre. Det område, som det ville gøre den allerstørste forskel for hele dit liv at få et gennembrud på.

Arbejde, kærlighed, helbred, kreativitet er de mest almindelige. Du kan læse her om, hvad de mange andre, der har taget kurset  har fået ud af det. Det er ret inspirerende:

https://www.karinvondaler.com/kurser/

Kurset lærer dig helt enkelt at hele dig selv – hele vejen igennem – gennem din egen, dybe og naturlige kreativitet. 

Du kommer i kontakt med det feminine: kroppen, naturen, intuitionen, følelserne, som giver dig kraften til at skabe noget helt nyt i dit liv.

På grund af coronakrisen, og for at passe på alle, bliver det i en lille tryg gruppe og du får derfor masser af direkte støtte og coaching af mig.

Jeg har lyst til at opleve dig få et stort gennembrud til det liv, du ønsker dig.

Grib chancen, lyt til dit hjertes kalden, til presset indefra til at blive HELT dig. 

De kærligste og kreative hilsener 

Karin

PS: Jeg har forlænget rabatprisen og ratebetaling, så du kan nå at få den med. Rabatprisen gælder kun en uge mere, så slå til i dag, hvis der er noget, der kalder på dig.

PPS: Har du været med før? Kom med igen og få et gennembrud på et nyt område.