KURSER


KURSER I KREATIVITET OG SELVHELING FOR SENSITIVE


Radikal selvheling gennem feminine og kreative ritualer. Til dig, der har prøvet det hele, og bare gerne vil hjem til dig selv.


FYSISKE KURSER I KREATIVITET OG SELVHELING


KURSET KUNSTEN AT HELE DIG SELV ER TILBAGE

– et kursus i radikal, naturlig selvheling gennem feminine ritualer og kreativitet.

“Det her er min hjertelige invitation til dig, der er træt af at tale om det. Du har været i masser af terapi. Og du har lyst noget andet. Du savner ritualer, og kreativitet – og feminin og kreativ støtte. Du ved godt, det ikke handler om at gå mere til fitness, tage flere piller, tænke positivt, nå flere ydre mål, eller om at du bare må og skal meditere en time om dagen.”

Har du mistet gejsten efter den hårde periode, vi har været igennem?

Trænger du til at finde livsgnisten, lysten og kreativiteten igen? Kæmper du med kronisk stress eller gamle, smertefulde mønstre, der ikke vil give sig – selv efter mange års terapi og selvudvikling?

Så er det her kreative kursus måske til dig.

Hvis du føler dig strandet, tørret ud, flad, brugt op, i stykker, mast, låst eller knækket, forstår jeg dig godt.

I mange år var jeg selv kronisk syg og kæmpede indædt. Jeg brugte tusindvis af kroner på alle mulige kure, terapi og kurser. For nogen gange bare at ende med at være i en endnu værre situation end før – og lidt fattigere.

Jeg prøvede alt (og jo, noget af det var rigtig godt!). Alligevel var jeg træt, havde smerter og følte mig flad, ked af det og færdig. Det gik ud over mine kæresteforhold og venskaber, som gik i stykker eller var fulde af konflikter og frustration.

Der var ikke noget, der hjalp, for alle mine forsøg udsprang af en ide om, at jeg ikke var god nok. Jeg skulle ændre mig og blive en bedre kvinde, end jeg var. Jo mere jeg skubbede på og gjorde, jo mere kom jeg i konflikt med mig selv, og det gjorde mig mere syg, mere ked af det…

Kreativiteten, min egen sjæls sang, som kunne have bragt mig hjem igen, var det sidste, jeg orkede at lytte til. Jeg drømte dog tit om at have en ramme, et sted, en gruppe at være i, der var støttende, inspirerende og helende og som kunne hjælpe mig til at finde min kreative stemme. Og det jeg i dag vil kalde min feminine livskraft.

Kunsten at hele dig selv er det, kursus, jeg gerne ville have været på! Kurset indeholder alle de øvelser, “hacks” og ritualer jeg brugte til selv at blive hel igen. Og alt det bedste af det bedste, jeg har brugt til at hjælpe andre igennem 27 års uddannelse og erfaring som psykoterapeut, kunstterapeut og psykolog.


Vil du have et nyt gennembrud til heling? Vil du lære kreative, shamanistiske, og neuroaffektive veje til at:

 

 • Finde ressourcer til at komme videre – fra den stærkeste del af dig, som du måske ikke kender endnu.
 • Forbinde dig kærligt med de mest sårede dele af dig, så de kan begynde at hele.
 • Finde din egen vej i de mange behandlingsmuligheder der er “derude” gennem dit eget kreative landkort.
 • Få svar og indsigter, der kommer fra din egen indre terapeut – som en slags personlig “sjælemedicin.”
 • Løsne op for de indre konflikter, der bremser din naturlige heling.
 • Ændre de ubevidste forestillinger, der holder dig tilbage fra at hele.
 • Sætte en streg i sandet, slippe det gamle og skabe noget nyt gennem ritualer.
 • Vække urkræfterne, gejsten og den helende feminine kraft til live.
 • Finde skønheden, legen og kreativiteten i smerten, så du har kræfter til at gå videre.
 • Få støtte fra andre kvinder, der løfter dig, i stedet for at lænke dig.

 


Hvordan foregår det på kurset?

Vi gør det hele gennem dans, lyd, dramatiseringer, billeder og helingsritualer i en positiv, tryg og nærende atmosfære, hvor du får mange forskellige muligheder for at kontakte din egen visdom.

Vi arbejder med din kreativitet og imagination med kunstterapi og med Expressive Arts Therapy. Vi bruger elementer af shamanisme, NLP, EFT og coaching. Alt sammen ud fra ny viden om, hvordan dit nervesystem fungerer.

Du får en introduktion til HEL-kortene, mine nye, selvhelings- og kreativitetskort, der giver dig enkel og hurtig selvheling i hverdagen.

Kurset er bygget op om 13 feminine, kraftfulde ritualer, som bygger ovenpå hinanden som et hele. 13 er et helligt tal for det feminine. Det er grundtallet for den ældgamle månekalender.

Kurset er ligesom et yogaflow eller nogle dansetrin, du bliver bedre til, hver gang du gør dem. Du kan bruge dem igen og igen, når du først har taget kurset. Til at hele et område af dit liv, og det næste, og det næste…

Men hvad er selvheling, tænker du måske. Det er noget helt andet end healing eller behandling, som tit handler om at andre fortæller dig, hvad du skal, eller hvad du fejler. Selvheling handler om at tage alle dele af dig selv tilbage, komme hjem til dig selv og høre, hvad din krop og sjæl siger til dig. Det handler om at handle derfra – ikke fra en endeløs og udmattende burde-liste.

Det her er min hjertelige invitation til dig, der er træt af at tale om dine problemer. Du har været i masser af terapi. Og du har lyst noget andet. Du savner ritualer, og kreativitet – og feminin og kreativ støtte. Du vil tage ansvar for din egen heling.

Og du ved godt, det ikke handler om at gå mere til fitness, tage flere piller, tænke positivt, nå flere ydre mål, eller om at du bare må og skal meditere en time om dagen.


Det får du – og alt det praktiske!

Datoer: 20.-22. august 2021, fra 10-16 alle tre dage, og med et aftenritual lørdag d. 21. august fra 18.00-20.00.

Mitra, Sankt Knuds Vej 36, 2.sal, 1903 Frederiksberg C, Danmark.

Kurset koster: D.kr. 4699, incl. moms.

Du kan også få det til:

D.kr. 4299.- som tak for, at du har været med før: Gælder når du melder dig til inden 14.4.21.

D.kr. 4499.- som tak for, at du melder dig tidligt til inden 14.4.21.

Hvis du allerede er meldt til, modtager du hele kurset med nye bonus’er til den oprindelige pris.

For:

 • 10 minutters forsamtale med mig.
 • 20 timers intensiv undervisning fra mig.
 • Alle de bedste kreative øvelser og ritualer, jeg kender og selv bruger, som du kan gentage på egen hånd i din hverdag.
 • Smukke lokaler med god stemning og adgang til søerne og mange hyggelige cafeer og spisesteder.
 • Gode, basale kreative materialer.
 • Informativ e-bog om kursets opbygning, teorier, øvelser og mere.
 • Musikalsk meditations CD til sensitive, kreative mennesker.
 • Te og kaffe – adgang til tekøkken.
 • Billet til gratis opfølgningswebinar, hvor vi integrerer det hele, så du får metoderne med i dagligdagen.
 • Rabat på fremtidige kurser i Kunsten at hele dig selv.
 • De nye HEL-kort til særpris.
 • Bonus ritualaften med HEL-kortene.

Jeg vil gerne gøre det risikofrit for dig at melde dig til. Hvis du får brug for at aflyse, får du derfor hele din betaling tilbage. Det gælder til 30 dage før kursusstart. Derefter giver jeg dig ikke din betaling tilbage, hvis du må aflyse. Du kan dog altid overføre din betaling til et andet kursus eller coaching hos mig, så længe jeg har pladser og du melder det senest en uge før kursusstart, at du vil flyttes. Skulle det ske, at jeg er nødt til at aflyse, gå online eller flytte kurset, kan du vælge mellem at få dine penge tilbage eller få fordelagtige tilbud til andre kurser eller ydelser i min praksis. Og endelig: Hvis du har deltaget fuldt ud på kurset og været med i alle forberedelser og øvelser og ikke er fuldt tilfreds med kurset, får du hele din betaling tilbage.

Der er kun 7 pladser tilbage, og jeg regner ikke med at holde kurset igen før sidst i 2022. Klik på knappen og meld dig til i dag, hvis det kalder på noget i dig. Når du har skrevet dig op, snakker vi sammen i telefonen, og så sender jeg dig en faktura.

Jeg glæder mig så meget til at se dig og finde livsgnisten og den kreative ild igen sammen!


Det her siger du ja til, når du melder dig til:

Det her er et stærkt og givende kursus, siger rigtig mange, der har været med, men det kræver også meget af dig som deltager. Derfor har jeg lavet nogle klare aftaler om kommunikation, rammer og kultur i gruppen, som alle er med på, inden vi starter. Sådan at vi sammen skaber en helt særligt støttende, kærlig og nærende gruppe.

Hvis du vil med går du med på at:

Læse e-bogen om kurset hele vejen igennem og sætte en klar intention, før du kommer. Jeg hjælper dig og sender dig mails, før vi starter, der viser dig, hvordan du gør.

Det her ikke er psykoterapi, en terapigruppe, et terapikursus eller gruppeproces. Kurset erstatter ikke nødvendig medicinsk, psykologisk, terapeutisk eller anden behandling. Kurset forudsætter, at du har været en hel del i terapi og er klar til noget helt andet.

Er du stadig i tvivl om du skal melde dig til? Her er lidt mere, du kan bruge til beslutningen.

Kurset er ikke for dig lige nu hvis du:

 • Har brug for terapi, dvs. at blive rummet og holdt med ubetinget omsorg, mens du arbejder dig igennem en krise, sygdom, traumer eller sorg. 
 • Er for udmattet eller syg til et intensivt kursus som det her, og har brug for mere tid hjemme til at komme dig.
 • Ikke har lyst til at skulle kommunikere på en bestemt måde i en hel weekend.
 • Tror mere på din historie om, hvad der er galt med dig og resten af verden, end på, at du kan forandre dig.
 • Har en tendens til at fokusere på det kritiske og negative og ikke kan eller vil slippe den tendens i nogle dage.
 • Leder efter en terapeut eller lærer, der kan fikse dig og give dig svarene.
 • Vil på kurset for at du kan bruge øvelserne til dine klienter og elever – ikke for at arbejde med dig selv.

Men du er meget velkommen en anden gang, hvis det ændrer sig. Ring til mig, hvis du er usikker på, om kurset er for dig, eller vil høre mere, før du melder dig.

PS. Jeg garanterer selvfølgelig ikke et bestemt resultat, selvom jeg har set rigtig flotte resultater hos alle de deltagere, der har været klar og rigtig har involveret sig i øvelserne og kursets struktur.

Klik og kom med. Jeg glæder mig så meget til at se dig.


ONLINE KURSER, DER KALDER PÅ DIN KREATIVE, VILDE NATUR.


ONLINE KURSER, DER KALDER PÅ DIN KREATIVE, VILDE NATUR.

“Tak for sidst – det var fantastisk. Elsker den kreative kommunikation og din undervisning 🙂 Du har skabt så healende et forløb, jeg glæder mig hver gang. Karin, tusind tak. Jeg vil rigtig gerne med igen. Uh hvor vil jeg glæde mig til tænde den klare flamme, forbinde alle dele og slippe den skabende kraft fri… musik i mine ører. Det er magisk at være i dit online rum, vil glæde mig så meget til næste gang.”

Sofia, kunstner.


HEL-nøglerne. 24 dage til sprudlende naturlig kreativitet og kærlig selvheling for livet.


Det siger andre om Kunsten at hele dig selv:

“Det er så godt. Det går så dybt. Det er livsforandrende. Jeg er ikke i tvivl om, at det vil give mig større glæde i hverdagen.”

“Takk for sist ❤️ For en weekend det ble! Den har satt dype spor. Jeg blomstrer omkapp med våren – og har nettopp sagt JA til å holde min aller første kunstutstilling. Dette var bare godt, Karin – utrolig sterkt kurs”

“Et fantastisk kursus!”

“Der findes ikke en hokus-pokus opskrift for at komme over en depression uden medicin, men, men …Takket være dine kurser “Kunsten at hele sig selv” med de gåde råd, vejledning og redskaber har jeg klaret den. Jeg, min familie og mennesker omkring mig kan ikke få armene ned af glæde. Mange, mange tak.”

“Det her kursus er en gave, starter nyt liv, kan mærke min krop igen. Det er perfekt. 1000 tak for en fantastisk weekend, som jeg stadig lever højt på. Det er svært når hverdagen melder sig, men forandringen i mig har sat sig så dybt, at den ikke lige slipper sit tag. Jeg føler mig på en måde som født på ny”

“Anbefaler kurset varmt. Det var med til at vende mit liv. Karin er så stærk og nærværende som kursusleder.”

“Mine propper i ørene er begge væk!! Yes!! efter at have gået i en osteklokke i 4 måneder er det skønt igen at kunne være helt i kontakt med verden, skønt igen at kunne synge i mit kor, ja i det hele taget at få en fornemmelse af at være i kontakt med livet! Jeg kigger dagligt på min lerfigur for at minde mig om at livet havde sat sig fast i mine ører, jeg kunne ikke tage mere ind og nu er der så igen HUL IGENNEM!”

“Jeg vet ikke hvilke ord jeg bør bruke for å få fram min takknemlighet. takk. Du er den læreren som har konkretisert og verbalisert min sensitivitet. Mange brikker kom på plass og har støttet meg siden i min aksept om og i meg”

“Jeg er så taknemmelig for timingen i, at jeg kom med på dit selvhelingskursus. Jeg oplever, at min følelse af at være hel og god nok som jeg er, blev forankret på et dybere plan. Det har betydet, at jeg har været med mig selv, på en dyb og enkel måde, både når jeg har følt mig mødt og påskønnet, og også når jeg er blevet frustreret, overvældet og har følt mig ikke-mødt…Jeg synes, du har lavet et fantastisk kursus. Det har været en meget dyb, intens og tilfredsstillende proces. Jeg har oplevet det, jeg længes efter: at kunne være helt mig selv i mødet med en anden og blive taget fuldt imod.”

“Her oplevede jeg, at der var plads til mig som jeg er, Jeg var blevet syg, tyk og falmet af at være i miljøer, hvor jeg ikke følte mig set og var som en satellit, helt alene. På kurset fik jeg sparringspartnere der kørte på samme frekvens – legekammerater på et dybt plan. Det er sjældent, jeg får prøvet kræfter med mig selv men det gjorde jeg her. Det er et flerdimensionelt kursus…Jeg følte, at jeg foldede mig ud som en blomst. Jeg lærte at løfte andre kvinder, og er begyndt at fortælle dem at de er smukke, hvis jeg tænker det. Jeg har også lagt mærke til, at jeg ikke længere lader patriarker definere og sætte dagsordenen i min hverdag. Jeg anbefaler meget kurset til andre særligt sensitive, kreative, spirituelle og åbne mennesker, der tør sætte sig selv på spil….🦄 💪.”