KURSER


KURSER I KUNSTTERAPI OG KREATIVITET


Skab, leg og hvil dig HEL

Et kreativt, nærende og legende stress- og traumesensitivt udviklings- og supervisionsforløb for trætte hjælpere


KUNSTEN AT HELE DIG SELV MED HEL-KORTENE

– Kurset der lærer dig at hele dig selv. Tag din kraft tilbage med ritualer, ur-feminin kreativitet og kunstterapi.

 • Trænger du til at finde gnisten, lysten og kreativiteten igen? Kæmper du med kronisk stress eller gamle, smertefulde mønstre, der ikke vil give sig – selv efter mange års terapi og selvudvikling? Gentager du de samme frustrerende mønstre i forhold til andre?

  Så er det her kreative kursus til dig.

  Hvis du føler dig strandet, tørret ud, flad, brugt op, i stykker, mast, låst eller knækket, forstår jeg dig godt.

  I mange år var jeg selv kronisk syg og kæmpede. Jeg brugte tusindvis af kroner på alle mulige kure, terapi og kurser. For nogen gange bare at ende med at være i en endnu værre situation end før – og lidt fattigere.

  Jeg prøvede alt (og jo, noget af det var rigtig godt!). Alligevel var jeg træt, havde smerter og følte mig flad, ked af det og færdig. Det gik ud over mine forhold og venskaber, som gik i stykker eller var fulde af konflikter og frustration.

  Der var ikke noget, der hjalp, for alle mine forsøg kom af en ide om, at jeg ikke var god nok. Jeg skulle ændre mig og blive en bedre kvinde, end jeg var. Jo mere jeg skubbede på og gjorde, jo mere kom jeg i konflikt med mig selv, og det gjorde mig mere syg, mere ked af det…

  Kreativiteten, min egen sjæls sang, som kunne have bragt mig hjem igen, var det sidste, jeg orkede at lytte til. Men jeg drømte tit om at have et sted, en gruppe at være i, der var støttende, inspirerende og helende og som kunne hjælpe mig til at finde min kreative stemme. Og det jeg i dag vil kalde min feminine livskraft.

  Kunsten at hele dig selv er det, kursus, jeg gerne ville have været på! Kurset indeholder alle de øvelser, “hacks” og ritualer jeg brugte til selv at blive hel igen. Og alt det bedste af det bedste, jeg har brugt til at hjælpe andre igennem 27 års uddannelse og erfaring som psykoterapeut, kunstterapeut og psykolog.

 •  

  • Finde kræfterne til at komme videre.
  • Forbedre dine forhold til andre.
  • Blive klar over, hvad du vil med dit liv.
  • Hele de mest sårede dele af dig, så du kan begynde at bryde dine mest indgroede mønstre. 
  • Vælge mellem de mange terapi- og behandlingsmuligheder der er “derude”.
  • Få klare svar og indsigter på dine store spørgsmål fra din egen indre terapeut.
  • Sætte gang i din naturlige heling ved at løsne op for indre konflikter og gamle overbevisninger.
  • Skabe et nyt kapitel for dig selv og slippe det gamle.
  • Føle dig stærk og i live ved at vække urkræfterne og den helende, feminine kraft til live.
  • Finde skønheden, legen og kreativiteten midt i smerten, så du har kræfter til at gå videre.
  • Få støtte fra andre kvinder, der løfter dig, i stedet for at lænke dig. Blive del af en gruppe af kærlige, kreative selvhelere.

   

 • Vi gør det hele gennem dans, lyd, dramatiseringer, billeder og helingsritualer i en positiv, tryg og nærende atmosfære, hvor du får mange forskellige muligheder for at kontakte din egen visdom.

  Vi arbejder med din kreativitet og imagination med kunstterapi og med Expressive Arts Therapy. Vi bruger elementer af shamanisme, Heart Math, NLP, EFT og coaching. Alt sammen ud fra ny viden om, hvordan dit nervesystem fungerer.

  Du får en introduktion til HEL-kortene, mine nye, selvhelings- og kreativitetskort, der giver dig enkel og hurtig selvheling i hverdagen.

  Kurset er bygget op om 13 feminine, kraftfulde ritualer, som bygger ovenpå hinanden som et hele. 13 er et helligt tal for det feminine. Det er grundtallet for den ældgamle månekalender.

  Kurset er ligesom et yogaflow eller nogle dansetrin, du bliver bedre til, hver gang du gør dem. Du kan bruge dem igen og igen, når du først har taget kurset. Til at hele et område af dit liv, og det næste, og det næste.

  Måske tænker du: Hvad er selvheling? Det er noget helt andet end healing eller behandling, som tit handler om at andre fortæller dig, hvad du skal, eller hvad du fejler. Selvheling handler om at tage alle dele af dig selv tilbage, komme hjem til dig selv og høre, hvad din krop og sjæl siger til dig. Det handler om at handle derfra – ikke fra en endeløs og udmattende burde-liste.

  Det her er min hjertelige invitation til dig, der er træt af at tale om dine problemer. Du har været i masser af terapi. Og du har lyst noget andet. Du savner ritualer, og kreativitet – og feminin og kreativ støtte. Du vil tage ansvar for din egen heling.

  Og du ved godt, det ikke handler om at gå mere til fitness, tage flere piller, tænke positivt, nå flere ydre mål, eller om at du bare må og skal meditere en time om dagen.

 • Datoer: Planlægges i 2022. Fra 10-16 alle tre dage fredag, lørdag, søndag. I min klinik på Frederiksberg.

  Kurset koster:

  1. D.kr. 3999 for dig, der har været med før.
  2. D.kr. 4299.- for dig, der er med for første gang.
  3. Betal i dit eget tempo: seks rater a D.kr. 749.-

  For:

  • Dit eget sæt smukke HEL-kort, mine helt nye kreative selvhelingskort, der viser dig hvordan du kan hele krop, sind, sjæl og ånd trin for trin med din egen naturlige kreativitet.
  • Bonus ritualaften med HEL-kortene.
  • Mulighed for at købe flere sæt kort til dine klienter, elever eller venner til særpris.
  • 20 minutters forsamtale med mig.
  • 20 timers intensiv undervisning.
  • Alle de bedste og nyeste kreative øvelser og ritualer, jeg kender og selv bruger, som du kan gentage på egen hånd i din hverdag.
  • Basale kreative materialer.
  • Informativ, illustreret e-bog om kursets opbygning, teorier, øvelser og mere. Jeg opdaterer den løbende med alt det nye på kurset.
  • Musikalsk meditations-CD til sensitive, kreative mennesker.
  • Billet til opfølgningswebinar, hvor vi integrerer det hele, så du får metoderne med i dagligdagen.
  • Rabat på fremtidige kurser i Kunsten at hele dig selv.
  • Te og snacks. Altsammen i smukke lokaler med god stemning og central beliggenhed ved søerne i København og mange hyggelige cafeer og spisesteder.

  Jeg vil gerne gøre det risikofrit for dig at melde dig til. Hvis du får brug for at aflyse, får du derfor hele din betaling tilbage. Det gælder til 14 dage før kursusstart. Derefter giver jeg dig ikke din betaling tilbage, hvis du må aflyse. Du kan dog altid overføre din betaling til et gavekort, et andet kursus eller coaching hos mig, så længe du melder senest en uge før kursusstart, at du vil flyttes.

  Skulle det ske, at jeg er nødt til at gå online eller flytte kurset pga. Covid-19-restriktioner, refunderer jeg ikke din betaling, men du kan flytte til til andre kurser eller ydelser i min praksis.

  Alle gældende restriktioner og forholdsregler med hensyn til corona vil selvfølgelig blive overholdt, så alle kan føle sig trygge ved at være med. Alle, der er med vil blive bedt om at vise gyldigt coronapas eller test.

  Når du har skrevet dig op, snakker vi sammen i telefonen, og så sender jeg dig en faktura.

  Jeg glæder mig så meget til at se dig og tænde livsgnisten og den kreative ild igen sammen!

 • Det her er et stærkt og givende kursus, siger mange, der har været med, men det kræver også meget af dig som deltager. Derfor har jeg lavet nogle klare aftaler om kommunikation, rammer og kultur i gruppen, som alle deltagere går med på, inden vi starter. På den måde skaber vi en helt særligt støttende, kærlig og nærende gruppe.

  Hvis du vil med går du med på at:

  Læse e-bogen om kurset hele vejen igennem og sætte en klar intention, før du kommer. Jeg hjælper dig og sender dig mails, før vi starter, der viser dig, hvordan du gør.

  Det her ikke er psykoterapi, en terapigruppe, et terapikursus eller gruppeproces. Kurset erstatter ikke nødvendig medicinsk, psykologisk, terapeutisk eller anden behandling. Kurset forudsætter, at du har været en hel del i terapi og er klar til noget helt andet.

  Er du stadig i tvivl om du skal melde dig til? Her er lidt mere, du kan bruge til beslutningen.

  Kurset er ikke for dig lige nu hvis du:

  • Har brug for terapi, dvs. at blive rummet og holdt med ubetinget omsorg, mens du arbejder dig igennem en krise, sygdom, overvældende traumer eller sorg. 
  • Er for udmattet eller syg til et intensivt kursus som det her, og har brug for mere tid hjemme til at komme dig.
  • Ikke har lyst til at skulle kommunikere på en bestemt måde i en hel weekend.
  • Tror mere på din historie om, hvad der er galt med dig og resten af verden end på, at du kan forandre dig.
  • Har en tendens til at fokusere på det kritiske og negative og ikke kan eller vil slippe den tendens i nogle dage.
  • Leder efter en terapeut eller lærer, der kan fikse dig og give dig alle svarene.
  • Vil på kurset for at du kan bruge øvelserne til dine klienter og elever og ikke for at arbejde med dig selv.

  Men du er meget velkommen en anden gang, hvis det ændrer sig. Ring til mig, hvis du er usikker på, om kurset er for dig, eller vil høre mere, før du melder dig.

  PS. Jeg garanterer selvfølgelig ikke et bestemt resultat, selvom jeg har set rigtig flotte resultater hos de deltagere, der har været klar og har involveret sig i øvelserne og kursets struktur.

  Klik og kom med. Jeg glæder mig så meget til at se dig.


Det siger andre deltagere om Kunsten at hele dig selv:


ONLINE KURSER, DER KALDER PÅ DIN KREATIVE, VILDE NATUR.

HEL-nøglerne. 24 dage til sprudlende naturlig kreativitet og kærlig selvheling for livet.

“Tak for sidst – det var fantastisk. Elsker den kreative kommunikation og din undervisning 🙂 Du har skabt så healende et forløb, jeg glæder mig hver gang. Karin, tusind tak. Jeg vil rigtig gerne med igen. Uh hvor vil jeg glæde mig til tænde den klare flamme, forbinde alle dele og slippe den skabende kraft fri… musik i mine ører. Det er magisk at være i dit online rum, vil glæde mig så meget til næste gang.”

Sofia, kunstner.