MEDITATION


MEDITATIONS FOR THE CREATIVE SOUL 1: EASE


Slip din stress – ikke din musiksmag.

Meditationen EASE, fra Meditations for the Creative Soul, bliver brugt af undervisere, terapeuter, kunstnere, forældre og sensitive mennesker, der har brug for at give slip på stress og spændinger uden at lukke ned for kreativiteten – og uden at skulle lytte til syntetisk musik, der gentager sig selv i uendelighed.

Den repræsenterer en helt ny tilgang til soundscape/new age/ethno/meditation, der vækker og bevæger sanserne. Særligt udviklet til dig, der arbejder med kreativitet i din dagligdag eller arbejde.

Meditations for the Creative Soul er guidede meditationer, der går i dybden med udvalgte psykologiske temaer og akkompagneres af stemningsfuld musik, skrevet specielt til formålet.

Kombinationen af guidet meditation og specialkomponeret musik hjælper til at afspænde dit nervesystem og øger din fornemmelse af indre ro, kreativitet og nærvær.

Bag VON DALER Meditations for the Creative Soul står to erfarne fagfolk: Klinisk psykolog/kunstterapeut Karin von Daler og musiker, komponist og IT-designer Asger von Daler. Meditationerne er resultatet af deres kreative samarbejde og bygger på den nyeste viden om effekter af meditation, hypnose, traumeterapi, NLP, mindfulness og musisk-kreative terapier.

Musikken er optaget live i det gamle radiohus på Frederiksberg, og produceret i højeste lydkvalitet, med nøje udvalgte lyde fra harpe, erhu, flygelstrenge og klassisk guitar.

Lyt med og lad den musikalske meditation guide dig i kreativt flow!

Minutter: 10,37

Written by Karin von Daler
Produced by Asger von Daler
Recorded by India Hooi

Asger von Daler – acoustic guitar, percussion and acoustic effects
Karin von Daler – Harp and speak
India Hooi – Erhu, flute and piano

Copyright 2020 von Daler Meditations for the Creative Soul ©

“Smukt, behageligt, dynamisk. Minder mig om havet, bølger, som slår mod stranden. Sen eftermiddag, lav sol, let brise. Både langt ude i horisonten. På vej mod et annet land? Et andet kontinent? Inspirerende. Motiverende. Måske det vækker lyst i mig til at rejse? At opdage noget nyt? Noget eksotisk? Noget mystisk? Jeg hviler i musikken. Hviler i bølgerne. Det er forfriskende. Og beroligende.”

Solgerd, diplomeret kunstterapeut

“Din meditationsfil hjalp mig ret hurtigt af med “angsten for angsten”, det var virkelig dejligt.”

Helle, konsulent