Mød din fremtidsmuse

Mød din fremtidsmuse

Mød din fremtidsmuse 895 671 Karin von Daler Healing Arts

Jeg kan forestille mig, at du ved, hvad jeg snakker om, når jeg siger, at folk er bange for tiden. For fremtiden, for helbredet, for økonomien. En af mine gode veninder ringede mig op og sagde, at hun ikke havde kunnet slappe af og hele tiden var nervøs – lige siden coronakrisen begyndte. Mens vi snakkede sagde jeg for at opmuntre hende:

Hvad hvis du havde en muse eller en klog, kærlig hjælper, der kendte dig 100%?

En hjælper, der kunne give dig de mest inspirerende og støttende råd? Hjælp til at vælge vej, til at tage beslutninger, til at hele dig selv?

Det har du faktisk, gik det op for mig! 

Det har du også. Du kan møde hende (eller ham) ved at lukke øjnene og lade din fantasi hente hende frem for dig.

​​Det tager kun 3-10 minutter.

  1. Luk øjnene og mærk din jordforbindelse. Mærk, hvor du rører ved jorden (eller stolen, gulvet osv.)
  2. Læg mærke til, hvad du synes, er svært lige nu, og som du gerne vil have hjælp med. Mærk efter i kroppen, hvor du mærker det, noter dig hvilke følelser og tanker du har. Accepter, så godt du kan, hvor du er nu.
  3. Se for dig, at din fortid er et sted i rummet, gerne bag dig, og din fremtid foran dig og at du står på en tidslinje, i nuet.
  4. Hun kommer kærligt og åbent mod dig. Når hun er tæt på dig, lægger hun armen om dig, og hvisker noget til dig. Du lytter og tager imod hendes kloge ord, hendes visdom, hendes støtte. Hvad siger hun til dig? Tag imod det, der kommer, i stedet for at tænke dig til det. Lad hende sige det.
  5. Forestil dig nu, at en fremtidig udgave af dig kommer gående mod dig ude fra fremtiden. Du aner ikke hvordan hun har gjort det, men du kan se, at hun har løst det problem, du står med nu. Du kan se på måden hun går og bevæger sig på, at hun er glad og let – og stærk og mere afklaret, end du er nu. Læg mærke til, hvad hun har på, og hvordan hendes hår og ansigt ser ud. Hvad udstråler hun? Du kan se, at det er dig, men en lidt ældre, lidt klogere, lidt mere hel udgave af dig! Mærk, hvordan det føles at hun kommer for at støtte dig. Hun ser dig og kender dig bedre end nogen andre.
  6. Sid nu med hendes kærlige budskab lidt og lad det bundfælde sig. Mærk, hvad det kan gøre for dig at tage det ind. Hvis du ikke fik helt klart svar, eller har flere spørgsmål, så gør øvelsen igen. Det er min erfaring, at de bedste svar kommer fra vores intuition, og denne øvelse kontakter intuitionen gennem vores indre kreativitet: imaginationen.​

Husk, at selvom nyhedsbrevet her kan inspirere dig, er det ikke er en erstatning for professionel behandling og terapi. Klik på www.karinvondaler.com, hvis jeg skal hjælpe dig videre.