OM MIG

Hej, jeg hedder Karin, og jeg har 30 års erfaring som psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut og familieterapeut.

Jeg har været optaget af hjælpe mennesker kreativt med deres følelser og forhold til andre mindst siden jeg var seks år gammel – og tilbød gode råd til forbipasserende under et kastanjetræ i Frederiksberg Have. Jeg ønsker mig en verden, hvor alle husker, hvordan de kan hele sig selv og deres forhold til andre gennem deres egen medfødte kreativitet.

I de sidste 30 år har jeg hjulpet hundredvis af mennesker med at komme igennem deres usikkerhed, stress, skam, angst, traumer, depression, undertrykte og kaotiske følelser, konflikter og lave selvværd. Mine klienter og elever fortæller, at jeg er særligt god til at se folk – og fornemme, hvad de har brug for.

Jeg arbejder kreativt, intuitivt og helheds- og dybdeorienteret med krop, sind og sjæl, fordi overfladiske, halve eller hurtige løsninger ikke duer. Jeg tror heller ikke på skabeloner og skemaer til terapi. Terapien skal passe til dig – ikke omvendt!

Da jeg var 19 år fik jeg en stor spirituel åbning og krise og kæmpede derefter med angst, depression, lavt selvværd og helbredsudfordringer – og det traume det er at blive medicineret og selv måtte trappe ud over flere år. Jeg har siden da studeret, rejst, gået i terapi, mediteret, og arbejdet med kreativitet i mange år. Jeg har lært noget om, hvordan man finder sit eget liv og begynder at være sig selv.

Og jeg har set, hvad der hjælper i terapi – og hvad der bestemt ikke gør. Min egen kreativitet har været nøglen til at hele mig selv, og til at lære andre at hele sig selv.

Hej, jeg hedder Karin, og jeg har 28 års erfaring som psykolog, kunstterapeut, psykoterapeut og familieterapeut.

Jeg har været optaget af hjælpe mennesker med deres følelser og forhold til andre mindst siden jeg var seks år gammel – og tilbød gode råd til forbipasserende under et kastanjetræ i Frederiksberg Have.

I de sidste 28 år har jeg hjulpet hundredvis af mennesker med at komme igennem deres usikkerhed, stress, skam, angst, traumer, depression, undertrykte og kaotiske følelser, konflikter og lave selvværd.

Jeg arbejder kreativt, intuitivt og helheds- og dybdeorienteret med krop, sind og sjæl, fordi overfladiske, halve eller hurtige løsninger ikke duer. Jeg tror heller ikke på skabeloner og skemaer til terapi. Terapien skal passe til dig – ikke omvendt!

Jeg har selv tidligere kæmpet med traumer, angst, depression, lavt selvværd og helbredsudfordringer med fejlmedicinering og udtrapning. Jeg har studeret, rejst, gået i terapi, mediteret, og arbejdet med kunst i mange år. Jeg har lært om, hvordan man finder sit eget liv og begynder at være den, man er.

Og jeg har set, hvad der hjælper i terapi – og hvad der bestemt ikke gør. Min egen kreativitet har været nøglen til at hele mig selv, og til at lære andre at hele sig selv.

Hvordan kan man hele sig selv med kreativitet og kunstterapi?

Se mere om, hvordan og hvorfor kunstterapi kan hjælpe dig med at finde din kreativitet, dit kald og din selvheling. Og kom med på min hyggelige og kreative klinik og i min undervisning.

Jeg er drevet af et ønske om at vise dig vejen til et liv, hvor du finder din plads og tør at være dig.

Verden har nemlig brug for det, du har at komme med.

Jeg arbejder empatisk og intuitivt, så du kan føle dig set, mødt og tryg. Jeg er også analytisk skarp og præcis, så vi hurtigt finder ind til kerneproblemet – og du kan se resultater i dit liv.

Jeg har blandt andet arbejdet med gruppeterapi for folk med AIDS og psykiatriske diagnoser og med innovation, kreativitet og konflikter for ledere og medarbejdere i det offentlige og private. Jeg har også været skolepsykolog i et barskt, multikulturelt kvarter i San Francisco, og uddannet andre terapeuter i de sidste 13 år.

Jeg elsker at være terapeut og føler det som et kald, et privilegium, og et kæmpe ansvar.

Jeg har haft privat terapipraksis med mennesker fra hele verden og mange kulturer i Seattle og San Francisco – og nu i 13 år i København.

Min uddannelse er lang med studier i Danmark, Indien og mest i Californien, hvor kravene til at blive eksamineret og statsautoriseret terapeut er nogle af verdens skrappeste. Det gælder både med hensyn til egenterapi, supervision og over 3000 timers klinisk arbejde med forskellige problemstillinger og grupper. Min uddannelse er godkendt af psykolognævnet som svarende til en dansk Cand. Psych.

Mine formelle uddannelser og certificeringer:

 • Autoriseret klinisk psykolog
 • Psykoterapeut MPF
 • Registered Expressive Arts Therapist, REAT
 • Marriage and Family Therapist (exam. og tidl. aut. i Californien).
 • M.A. i Counseling Psychology fra California Institute of Integral Studies i San Francisco
 • B.A. i kommunikation (RUC) og religionshistorie (KU).
 • Certified Trauma-Sensitive Heart Math practitioner
 • NLP Master Practitioner

Du kan læse mere på listen oppe til højre, hvis du vil se andre kurser og træning, jeg har modtaget.

Mangeårige akademiske studier og arbejde med metodeudvikling gjort, har givet mig et stærkt teoretisk fundament, som hjælper mig med at navigere i det, du og jeg møder i din terapi.

Med fem psykologiske og psykoterapeutiske uddannelser og 30 års erfaring bag mig, har jeg et godt overblik over, hvilke metoder, der kan hjælpe, der hvor du står lige nu.

Jeg arbejder med min egen integredede metode, som bygger på Expressive Arts Therapy/kunstterapi, Heart math, EMDR, DAT, NLP, og indre barn-arbejde. Jeg arbejder primært med kunstterapi eller expressive arts therapy, som bygger på, at vores stærkeste ressource er vores imagination, og at tanker, fortællinger, følelser, traumer og handlemønstre kan udtrykkes og bearbejdes gennem kunst. Det kan f. eks. være ved at tegne, danse, lege, synge eller skrive i terapien.

Jeg er samtidig altid i gang med at videreuddanne mig indenfor naturlig, holistisk heling og europæisk shamanisme – og i ny hjerneforskning og moderne psykologi. Jeg møder dig derfor med redskaber fra urgamle, kunst- og naturbaserede metoder underbygget af moderne viden om, hvordan det menneskelige nervesystem fungerer og heler.

Den første metode, jeg udviklede i 2004, Creative Mindfulness, er med i flere internationalt udgivne og anerkendte lærebøger om neuroaffektiv kunstterapi og psykoterapi.

I min hyggelige kreative praksis ser jeg både børn og voksne, par, familier og grupper.

Bor du langt væk? Jeg laver både terapi, supervision og onlinekurser på min sikre platform.

Min baggrund er international og jeg laver terapi på 100% flydende engelsk og dansk – og også på de nordiske sprog.

Jeg lægger vægt på empati, tryghed, autencitet, diversitet og inklusion, og gør mig umage for altid at have en høj etisk standard i min praksis.

Ring til mig og få en aftale i kalenderen.

  • Kurser ved Claire Zammit og Jean Houston i bl.a. Influencer’s Masterclass fra 2015-2020.
  • Studier hos Dr. Kelly Brogan i holistisk psykiatri fra 2015-2017.
  • Løbende kurser og coaching med Katherine Woodward Thomas og Claire Zammit fra 2012 til 2016.
  • Kurser i Feminine Power fra 2012 til 2020
  • Autoriseret af Psykolognævnet august 2013. Superviseret af Maja Ulrich og Anne-Marie Harnum i klinisk hypnose og hypnoterapi.​
  • Grunduddannelse i Tankefeltterapi hos TFT Danmark, 2011.
  • Psykoterapeut MPF, medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, 2009.
  • Godkendt som psykolog af Psykolognævnet, 2008.
  • Registered Expressive Arts Therapist (REAT) hos International Expressive Arts Therapy Association, 2006.
  • Statsautoriseret og eksamineret psykoterapeut, Marriage and Family Therapist, Staten Californien, herunder 3000 timers superviseret klinisk erfaring med individuelle klienter, par, familier, både børn og voksne. Autoriseret fra 2005 – 2014.​
  • Eye Movement Desentisization and Reprocessing, EMDR Training Level 1, 2003.
  • M.A. i Counseling Psychology and Expressive Arts Therapy, 3 års fuldtidsstudier ved Californa Institute of Integral Studies, San Francisco, Californien, 2002.
  • 1 års træning i Dialectical Behavior Therapy, New Perspectives Center for Counseling, 2002.
  • 1 års fuldtids praktisk og klinisk psykoterapeutuddannelse ved New Perspectives Center for Counseling, 2002. Herunder træning i Ericksonian hypnose og psykodynamisk terapi.
  • European Graduate School, ISIS, sommersemester i Expressive Arts Therapy, 2001.
  • Osho Energy Reading Training, Osho International Commune, Pune, Indien, 1996.
  • NLP Master Practitioner, Dansk NLP Institut, København, 1994.
  • Udvikling af HEL-nøglerne, et onlineprogram i naturlig kreativitet og selvheling i 2020.
  • Skabt traumehelingsprogrammet KIT – Kunstterapeutisk Integral Traumeheling i 2020.
  • Samarbejde med The Art of Transformation som fagekspert ved forestillinger i 2019 -2020.
  • Formand for etikudvalget i Foreningen for Integrativ Kunstterapi fra 2018.
  • Næstformand for Foreningen for Integrativ Kunstterapi 2016-2018.​
  • Ekstern lektor i kunstterapi og psykiatri 2016-2019 på UCSJ​
  • Supervisor på projekt SPIS med spiseforstyrrelser og kunst Askovhus 2014-15
  • Underviser på Institut for Kunstterapi siden 2007 i kunstterapeutiske tilgange til far-datter dynamikken, udviklingspsykologi, gruppeprocesser, og traumeheling.
  • Over 25,000 timers klinisk og undervisningserfaring med børn, voksne, par, familier, grupper og organisationer i privat og offentligt regi. I privat praksis siden 2005.
  • 30 års selvudvikling gennem egenterapi, kurser og træning i bl.a. Psykoanalyse v. Nina Thymark, Autentisk Bevægelse og Jungiansk Analyse hos Dr. Tina Stromsted, Gestaltterapi, Transaktionsanalyse, Corrective Reparenting, hypnose samt kropsterapeutiske og neuroaffektive tilgange bl.a. hos Joan Casey, MSW og Søren Brylle.
  • Supervision hos Kate Donohue, Ph. D. ugentligt i fem år, derudover supervision hos Delfina Piretti, Michael Baugh og Sue Martin. Supervision af arbejde med børn på Pyramid Alternatives ved Bernie Carter.
  • Udvikler af metoden Creative Mindfulness med Lori Schwanbeck fra Googles mindfulnessprogram, Search Inside Yourself.
  • Medgrundlægger af og partner i Mindfulness Therapy Associates i San Francisco. Medlem af DAT team 1 år.
  • Medgrundlægger af behandlerfællesskabet Nyt Anastasis på Frederiksberg.
  • Ledende gruppeterapeut for Monday Night Big Group i Seattle Friends for Life Society (for folk med livstruende sygdomme). 1998-2001​
  • Ide, udvikling, speak og harpe på Meditation for the Creative Soul med komponist Asger von Daler.
  • Aktiv med billedkunst bl.a. med studier på Arbejdernes Kunstforenings Maleskole og spiller i Calon Harpe Ensemble v. Helen Davies Mikkelborg.
  • Sunget i gruppen Hel, moderne nordisk folkemusik med Julia Woxberg e.a.
  • Sunget med Devaa Haley Mitchell fra the Shift Network i bandet Shaktipat fra 2003 til 2007. Kor på CD’en Sacred Alchemy.
  • Performance med Heads up Gorgeous m.fl. i Seattle og San Francisco fra 1996 til 2006.
  • Har danset hos Skandinavisk Balletskole, Dance Factory, Rhythm and Motion og lært direkte af Gabrielle Roth.
  • Dyrket yoga i over 32 år.
  • Daglig spirituel praksis med meditation siden 1990.
 • Institut for Kunstterapi, Gadbjerg
  Ergoterapeutuddannelsen på UCSJ
  Foreningen af Kunstterapeuter, DK
  Ergoterapeutforeningen, DK
  Power of Creativity Telesummit
  Iluliaq i Nuuk
  FTF, København
  Senter for Kreativt Udtryk, Norge
  Musikterapeuternes Landsklub, DK
  California Institute of Integral Studies, USA
  New Perspectives Center for Counseling, USA
  Naropa University, Colorado, USA
  California Association of Marriage and Family Therapists, USA
  International Expressive Arts Therapy Association, USA
  Psykoterapeutisk Uddannelses Center, København
  Creative Arts Therapies Symposium, USA

 • Her er de metoder, jeg har udviklet og bruger, når jeg laver terapi:

  Creative Mindfulness.

  Metoden hjælper dig til at kunne rumme, balancere og udtrykke dine kaotiske eller overvældende følelser og stoppe de konstante kriser i dit liv.

  Du lærer at håndtere konflikter og sætte grænser – og bevare din selvrespekt. Du lærer også at berolige dig selv, når du er stresset og urolig.

  Vi bruger enkle, kreative øvelser, der går langt dybere end ord kan, og hjælper dig med at bruge alle dine ressourcer til daglig.

  Kunstterapeutisk Integral Traumeheling.

  hjælper dig med at hele fortidens sår og finde ro i dig selv – og kræfter til at komme videre på en helt ny måde.

  Du får redskaber til at komme ud af den konstante stresstilstand, du er i.

  Vi gør det gennem bevægelse og kreativt udtryk og bygger det på moderne viden om det menneskelige nervesystem.

  Kunsten at hele dig selv.

  Et kreativt og spirituelt forløb, for dig, der har gjort et stort arbejde med dig selv allerede.

  Du får du et sæt feminine helingsritualer designet til dig og et personligt landkort til at skabe konkrete resultater for dig selv – i forhold til andre, med dit helbred og dit arbejde. Du lærer at blive din egen bedste healer og terapeut.

  Men du tænker måske – hvorfor arbejde med kreativitet?

  Skal jeg kunne male, så det ligner?

  Nej, du behøver hverken være god til at tegne eller male (eller synge, danse…etc.) – tværtimod.

  Du kender det måske, at når du er i gang med at lave noget kreativt – skriver, laver mad eller lytter til musik – begynder du at føle dig levende, glad og inspireret. Det bruger vi i terapien. Når du får fat på din naturlige kreativitet begynder du at mærke, at du kan skabe mere af det liv, du ønsker dig. Du får lyst til at være dig og til at lytte til dig selv.

  Jeg arbejder også med:

  • Expressive Arts Therapy/Kunstterapi
  • Autentisk Bevægelse
  • Hypnoterapi
  • Mindfulness
  • Play Therapy
  • Jungiansk psykologi/dybdepsykologi
  • Psykodynamisk terapi
  • EMDR
  • EFT (tankefeltterapi)
  • Dialektisk Adfærdsterapi DAT/DBT
  • Somatic Healing (Sue Martin)
  • NLP
  • Osho Energy Healing

  De metoder, jeg selv har udviklet og beskrevet her er allesammen bygget på disse metoder og integrerer dem i et kreativt hele, der har potentialet til, fleksibelt at møde hele dig og effektivt løse de konkrete udfordringer, du står med.

  Det lyder abstrakt, men vi skal have hele dig med, så du faktisk mærker og erfarer det, vi arbejder med og kan tage det med dig ud af terapilokalet og ind i hverdagen.

  Jeg er nærværende, respektfuld og autentisk, så du kan føle dig tryg. Og jeg skræddersyer terapien, så den passer til dig og det liv, du lever allerede.