Skriv dig hel og glad – skriveterapi virker

Skriveterapi

Skriv dig hel og glad – skriveterapi virker

Skriv dig hel og glad – skriveterapi virker 2560 1810 Karin von Daler Healing Arts

Når verden vælter eller gør ondt – eller jeg er stresset eller forvirret, skriver jeg dagbog. Skrivning er gratis og enkel selvterapi gennem din egen naturlige kreativitet. Det er let og hurtigt og det virker.

Denne gammeldags og ikke-teknologiske skriveterapi har videnskabelig dokumentation for at være effektiv mod depression, angst og smerter. Den kan også hjælpe dig med at lære dig selv at kende og bryde gamle mønstre.

Og blive mere kreativ: at få lavet den hjemmeside, den udstilling…eller bare forårsrengøre sindet her i en tid med kriser og smerte i verden.

Jeg sender dig her mine fire yndlingsmetoder, som jeg har samlet over mange år. 

Så DU let kan komme i gang med at skrive, stresse af og få det bedre, blive klar i hovedet og finde vej i livet.

De tager kun 5-10 minutter hver.

De er alle fire helt fantastiske, så jeg bruger dem ligesom, jeg maler og laver mad: i en stor blanding og improvisation. Du har hermed min invitation til at gøre det på din måde!

Til kroppen: I de perioder hvor jeg havde smerter eller for år tilbage, da jeg led af autoimmun sygdom, der gav angst og depression, var denne her nærmest mirakuløs:Skriv alle dine følelser ud. Især de mørke…giv den gas, skriv grimt, vredt, sorgfuldt, hadefuldt, dømmende – bare hæld følelserne ud på papiret, indtil du ikke har mere i dig.Skriv nu tre ting, du er taknemmelig for. Riv papiret i stykker og smid det i genbrug. Føl dig tømt og lettet. Metoden er inspireret af Dr. Sarno, som har hjulpet tusindvis af mennesker med at hele alle mulige slags smerter.

Til sindet: Når en særlig smertefuld tanke har sat sig fast og plager mig og gør mig sur og ked af det, bruger jeg Byron Katies metode: Jeg fanger tanken og skriver den ned.Så spørger jeg mig selv, om det er sandt, og om jeg kan være sikker på, at det er sandt. Jeg spørger også mig selv om, hvem jeg bliver af at have tanken, og hvem jeg ville være uden den. Til sidst forsøger jeg at vende tanken på hovedet, på så mange kreative måder, jeg kan – altså vender den til den modsatte betydning.Og så er jeg fri af tankens greb og kan vælge, hvad jeg vil med mit sind igen. Ahh!

Til sjælen: Morgensider. Kan gøres når som helst. Jeg har metoden fra Julia Cameron. Skriv tre sider om hvad som helst, der rører sig i dig. Ingen regler, ingen mål, bare skriv tre sider – store eller små.Læg mærke til, hvad der former sig, hvilke temaer, der gentager sig dag efter dag. Når du tømmer dig selv for mentalt skrald, begynder sjælen til sidst at tale. Og så ved du mere om, hvad du har lyst til, hvad du længes efter, og hvad der gerne vil spire frem i dig. Nu kan du tage de næste rigtige skridt for dig.

Til ånden: Denne her er til, når du længes efter at vide, hvad livet/gudinden/naturen/dit højere selv (indsæt dit yndlingsord for ånd) vil med dig og for dig. Med andre ord, når du længes efter dit kald, dit arbejde i verden og har mistet gejsten (et godt, gammelt ord for ånd!).Jeg har lært det af Marianne Williamson, som fortæller at hun har det fra A Course in Miracles.  Du spørger stille ind i dig selv og venter på svar: “Hvor vil du have mig hen? Hvad vil du have mig til at gøre? Hvad vil du have mig til at sige, og til hvem?” Skriv spørgsmålene og svarene ned.

Jeg håber, du fik lyst til at prøve en eller flere af dem!

Kærlig og kreativ hilsen

Karin

PS. Vil du have min hjælp til at hele dig selv hver dag?

Det er enkelt og nærende med HEL-kortene. Jeg kører med forårsbonuspakke lige nu.

Klik på knappen og få dine: