Slut med stress – men hvordan? Den kreative vej ud – og ind til dig selv.

Slut med stress – men hvordan? Den kreative vej ud – og ind til dig selv.

Slut med stress – men hvordan? Den kreative vej ud – og ind til dig selv. 1810 2560 Karin von Daler Healing Arts

Slut med stress – men hvordan?

Forleden dag fortalte en god veninde mig, at hun ikke gider sit højt betalte og spændende job med hjørnekontor og udsigt i et stort multinationalt firma.

Hun er ikke villig til at være kronisk stresset mere. Hun vil noget andet.

Mine klienter og min familie fortæller mig mere end nogensinde, at de er stressede. Mange af os kan mærke presset for at producere, udvikle, give, opleve…Men var det ikke noget af det, vi sagde, vi ikke ville gøre igen efter coronanedlukningerne?

Vi kan ikke være på fuldmåneenergi, sommerenergi go-go-go/på-på-på-energi hele tiden. Jeg tror, vi er mange, der bare ikke vil det tempo mere.

Nu er det smukke efterår her. Vil du være med til at skrue ned, slippe noget og se indad, mens bladene og regnen falder? Det ville være godt for os allesammen – for vores pressede planet.

Men hvordan kommer du ud af stress og ind i DIN naturlige rytme, ind til heling?

HEL-kortene er en enkel og overskuelig hverdagsvej til mindre stress og en mere naturlig rytme og kontakt til dig selv. Se alle de inspirerende tilbagemeldinger fra folk som dig her:

https://karinvondalerhealingartsstudio.com/da/

Få et sæt til dig selv – eller en veninde, der har brug for dem.

I januar holder jeg gratis nemlig webinar for dig, der har købt HEL-kortene med bonuspakken. Der vil vi – i ro og mag og blidhed mod os selv og hinanden – finde vejen til os selv og til heling. Klik på knappen og meld dig til inde på HEL-kortenes side. 

Jeg skriver mere til dig, når vi nærmer os. Og jeg glæder mig til at se dig.

Rolige og helende hilsner

Karin