Usikkerhed og kreativitet

Usikkerhed og kreativitet

Usikkerhed og kreativitet 507 676 Karin von Daler Healing Arts

Usikkerhed og kreativitet

 

Verden er særlig usikker og utryg lige nu, det kan vi nok alle sammen se og mærke.

Men hvad med indeni dig? Er du tit usikker på dig selv? Og tør du indrømme det, og være med den kreative energi, der er i usikkerheden?

I dag sender jeg dig en video, der handler om usikkerhed og kreativitet. Jeg tror ikke på, at vi helt undgår usikkerhed, når vi er kreative, eller når vi arbejder med at skabe dybe forandringer i os selv. Men usikkerheden må ikke tage over, så vi begynder at dømme os selv så meget, at vi stopper vores skabende proces.

Det er sjovt nok altid, når jeg er mest kreativ og virkelig prøver noget nyt, at dommeren i mig slår ned. Sådan er også for Amalie, som er sprudlende kreativ kunstner, en virkelig dygtig interviewer, redaktør, min niece og simpelthen et menneske, der ikke er bange for at vise sårbarhed og usikkerhed. Jeg tror, det er det der er med til at gøre hende så inspirerende og produktiv som kunstner.

I videointerviewet kan du også høre noget om det, at turde kalde sig kunstner, om hvordan man bliver kunstterapeut og hvordan man håndterer den der dommer, mange af os har “installeret” i vores barndom. Kreativt, altså.

Mange kærlige hilsner og god sensommer,

​Karin